web-developmentux / ui design

Dé one-stop shop om morgen te kunnen beginnen met minen

Geen pre-orders, geen wachtlijsten, direct beginnen met verdienen!

Heliumhardware.nl is een recent opgerichte onderneming die actief is binnen een van de meest recente en veelbesproken domeinen van deze periode: digitale valuta, ook wel bekend als cryptocurrency. Het ontginnen of ‘minen’ van deze digitale valuta wordt steeds populairder, en Heliumhardware had de wens om snel aan deze ontwikkeling deel te nemen. Het was van belang dat het opstartproces van dit project niet maanden in beslag zou nemen; daarom was het streven om binnen slechts één week operationeel te zijn.

Start jouw project

Challenge

Lanceer in recordtijd een one-stop-shop website voor Heliumhardware.nl, die inspeelt op de urgente en groeiende marktvraag naar cryptomining hardware zonder pre-orders en wachtlijsten.

Approach

We kozen voor het robuuste WordPress Woodmart-thema en Woocommerce om binnen een week een gebruiksvriendelijke en functionele webshop te lanceren, waarbij een vlotte samenwerking met de klant essentieel was voor het snelle succes.

WordPress Theme & Woocommerce

Om te zorgen dat de basis van de website goed staat is er gebruikt gemaakt van het Woodmart thema. Het Woodmart thema is ontwikkelt om Woocommerce webshops mee te bouwen. Hiernaast biedt Woocommerce de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier de producten online op de gewenste manier te weergeven.

Snel online

Trends in producten zijn van nature vergankelijk. Daarom is het van cruciaal belang dat producten die snel online beschikbaar moeten zijn, ook daadwerkelijk snel online kunnen worden gezet. Bij deze website hebben we uitgebreid overlegd met de klant om zijn wensen en de vereiste functionaliteiten van de website in kaart te brengen. Dankzij de snelle en duidelijke communicatie van de klant, was het voor ons mogelijk om deze volledige website in een zeer korte periode operationeel te maken.