web-developmentux / ui designConversie optimalisatie

Revolutionaire Zindelijkheidsoplossing in één week

Een bewezen concept, een nieuwe benadering

Zindelijkheidsbox.nl, een bewezen succes op diverse platformen zoals RTL 4 en Briljantje van Bol.com, zocht naar modernisering en verbeterde gebruikerservaring. Onze uitdaging was om binnen een korte periode een vernieuwde website te lanceren met geoptimaliseerde UX, thema-implementatie, en e-commerce consultancy.

Start jouw project

Challenge

We hebben een verouderde website getransformeerd naar een moderne en effectieve omgeving. Tijdens dit proces werkten we nauw samen met de beheerder om hen te begeleiden bij het gebruik van het nieuwe thema, zodat ze snel van start konden gaan.

Approach

We kozen voor een gestroomlijnde aanpak, waarbij we een geschikt thema integreerden en de gebruikerservaring optimaliseerden. Dit stelde de beheerder in staat om soepel over te gaan naar de vernieuwde website en te profiteren van verbeterde funneling en e-commercefunctionaliteiten.

UX-optimalisatie en Themaimplementatie

Het verbeteren van de gebruikerservaring (UX) was essentieel voor Zindelijkheidsbox.nl, zelfs met een al succesvol product. Door een betere UX konden bezoekers de Zindelijkheidsbox gemakkelijker ontdekken en begrijpen, wat leidde tot een hogere klanttevredenheid en conversie. Dit maakte hun succesvolle product nog aantrekkelijker voor potentiële klanten en verbeterde de verkoopervaring.

Integraties op Maat

Voor een verbeterde gebruikerservaring implementeerden we een modern thema en optimaliseerden we de funneling, terwijl we de beheerder actief begeleidden bij het gebruik van het nieuwe thema, zodat ze snel en efficiënt van start konden gaan met het vernieuwde platform.