web-developmentOnline consultancyux / ui design

Een unieke online aanwezigheid voor Third Garden Studio

Tattoo Artiesten en Portfolio’s – Alles op één plek!

Third Garden Studio, gevestigd in het prachtige Groningen, is een tattooshop met een verlangen naar een unieke online identiteit. In een wereld waar Instagram hun enige platform was, wilden ze meer. Ze wilden een website die hun creatieve flair en vakmanschap weerspiegelde. Ons doel was om een website te creëren die opvalt in de tattoo-industrie, met unieke functies zoals de mogelijkheid om beschikbare afspraken bij hun artiesten te bekijken en portfolio’s die bijgehouden worden via hun Instagram account.

Start jouw project

Challenge

e uitdaging was om een website te bouwen die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook gemakkelijk te beheren en lichtgewicht. Het moest de groene uitstraling van de shop weerspiegelen en de door hen gemaakte content optimaal presenteren.

Approach

We gebruikten minimalistisch, responsief design en integreerden realtime beschikbaarheidsschema’s voor artiesten. Automatische synchronisatie met Instagram-portfolio’s maakte onze aanpak compleet.

Lichtgewicht en Aantrekkelijk

De website is ontworpen met het oog op snelheid en prestaties, zodat klanten zonder vertraging kunnen navigeren. We hebben lichte en groene accenten toegevoegd om de merkidentiteit van Third Garden Studio te benadrukken en ervoor te zorgen dat de website naadloos aansluit bij hun uitstraling.

Resultaten

Dankzij de nauwe samenwerking met Third Garden Studio en hun creatieve input hebben we een website gecreëerd die niet alleen hun unieke stijl weerspiegelt, maar ook hun klanten in staat stelt om snel en eenvoudig informatie te vinden en afspraken te maken. De website is een digitale vertegenwoordiging van hun artistieke vakmanschap geworden, en Third Garden Studio staat nu trots online naast andere tattoo-shops, met een website die net zo opvallend is als hun tatoeages.