web-developmentux / ui designConversie optimalisatie

Een unieke woonervaring in de spoorzone van Tilburg

De Brabander steekt als een van de hoogste gebouwen fier uit boven de Spoorzone.

De in totaal 162 huurappartementen staan op een verhoogde plint en bieden een prachtig uitzicht over dit bruisende stuk van Tilburg. Het gebouw heeft 17 verdiepingen en ligt direct ten oosten van het nieuwe Burgemeester Stekelenburgplein (Stationsplein), naast Plan-t en ten westen van de LocHal. Midden in de bruisende Spoorzone dus.

Start jouw project

Challenge

Ontwikkel een website voor “De Brabander Tilburg”, een nieuw en markant wooncomplex met 162 appartementen in het hart van de Spoorzone in Tilburg, die niet alleen een verlengstuk van zijn unieke identiteit zou zijn maar ook de potentiële bewoners een duidelijk en gedetailleerd overzicht van de beschikbare appartementen zou bieden.

Approach

Met de rijke functionaliteiten van WordPress als fundament, hebben we, hand in hand met Propertylab, een website ontworpen die recht doet aan het imposante gebouw. We hebben extern ontwikkelde tools, zoals gedetailleerde kavelkaarten van elke verdieping, met succes geïntegreerd, waardoor bezoekers een gedetailleerd beeld krijgen van wat “De Brabander Tilburg” te bieden heeft, en hebben zo een platform gecreëerd dat de unieke woonervaring in het bruisende hart van Tilburg treffend weet te presenteren.

De brabander Tilburg

De Brabander Tilburg is een nieuwe unieke woonervaring in de Spoorzone Tilburg. Het is gevestigd op het Spoorzoneplein en biedt ruim 160+ appartementen aan. Dit mooie gebouw was nog in de bouw en moest een website krijgen om de te komen appartementen aan te bieden. Voor ons was de uitdaging om hiervoor het juiste design op te stellen en het vervolgens aan te leveren als een WordPress website. Dit is gemaakt samen met Propertylab.

Extra implementaties

Vanuit Propertylab werden nieuwe specifieke tools aangeleverd die geplaatst moesten worden in de website zoals kavelkaarten van de verschillende verdiepingen. Dit zijn eigen gemaakte tools geproduceerd buiten Woocommerce of WordPress zelf, maar het juist implementeren hiervan was dankzij de nauwe samenwerking geen probleem. Dankzij dit soort eigen tools kunnen de gebruikers het best mogelijke beeld van de woningen krijgen.