web-developmentux / ui designConversie optimalisatie

Dé Online Groothandel voor Nagelsalons

Van traditionele groothandel naar een online krachtcentrale voor zowel B2B als B2C

Virgin Nails, een vooraanstaande speler in de nagelproductenindustrie, zocht een complete transformatie van hun bestaande website. Met een stevige focus op zowel nagelsalons (B2B) als individuele klanten (B2C), was het essentieel om een naadloze, gebruiksvriendelijke en esthetisch aantrekkelijke online aanwezigheid te creëren.

Start jouw project

Challenge

Herontwerp en migreer een bestaande website van een custom CMS naar WordPress, terwijl de focus ligt op B2B en B2C verkoop, zonder de huidige klantbeleving te verstoren.

Approach

Een complete herziening van het design, met de integratie van een kassasysteem en optimalisaties op het gebied van gebruikservaring, conversie en snelheid. Samenwerking met Webelephant zorgde voor een boost in marketingprestaties.

Naadloze Transitie

Bij het overschakelen van een custom CMS naar WordPress hebben we gezorgd voor een naadloze overgang. De aangebrachte veranderingen werden zorgvuldig getest en geoptimaliseerd, om de tevredenheid van zowel nagelsalons als individuele klanten te garanderen. Onze samenwerking met Webelephant zorgde ervoor dat we na de transitie direct konden inspelen op de marketingbehoeften, wat resulteerde in maximale online prestaties voor Virgin Nails.

Integraties op Maat

Voor een groothandel zoals Virgin Nails is een vlekkeloze integratie van kassasystemen cruciaal. Door een op maat gemaakte implementatie te realiseren, hebben we niet alleen de dagelijkse bedrijfsvoering gestroomlijnd, maar ook de interactie tussen verschillende verkoopkanalen geoptimaliseerd. Dit resulteert in een efficiënter beheer, nauwkeurigere voorraadtracking en een naadloze ervaring voor zowel het bedrijf als de eindgebruiker.