Skip to main content

Yoast SEO

Yoast SEO zorgt ervoor dat uw site voldoet aan de hoogste technische SEO-normen. Het geeft u ook de tools om uw inhoud te optimaliseren voor SEO en algemene leesbaarheid. Deze tools kunt u terug vinden tijdens het schrijven, zodat u niet achter de feiten aan hoeft te lopen.

WP Rocket Plugin

WP Rocket

WP Rocket is de meest krachtige web performance plugin in de wereld. Het zal direct uw laadtijd verminderen en  uw Google PageSpeed en Core Web Vitals scores stimuleren. Cache zal ervoor zorgen dat gegevens tijdelijk worden opgeslagen om sneller toegang te krijgen tot deze data.

Imagify

Met deze plugin kunt u stoppen met het zelf te fine-tunen van uw afbeeldingen, ze worden hiermee automatisch geoptimaliseerd. Met lichtere afbeeldingen wint u aan snelheid, gebruikerservaring en zelfs aan SEO score.

Redirection

Redirection is de meest populaire redirect manager voor WordPress. U kunt eenvoudig 301 redirections beheren, 404 fouten bijhouden, en losse eindjes repareren. Dit kan helpen fouten te verminderen en de ranking van uw site te verbeteren.Redirection is ontworpen om te worden gebruikt op elke grootte site, van een paar redirects tot duizenden redirects.

WooCommerce plugin

WooCommerce

Bouw precies de e-commerce website die u wilt. WooCommerce is een aanpasbaar, open-source eCommerce platform gebouwd op WordPress. Ga snel aan de slag en maak je weg. Lees in dit volgende artikel over hoe jij met wordpress jouw producten online kan verkopen door middel van WooCommerce.

Forminator

Forminator is de makkelijk te gebruiken WordPress formulier builder plugin voor elke website en situatie. Het is de makkelijkste manier om een formulier te maken – contactformulier, bestelformulier, betalingsformulier, e-mail formulier, feedback widgets, interactieve polls met real-time resultaten, en registratieformulieren met betalingsmogelijkheden, waaronder PayPal en Stripe.

Blogvault

De meest betrouwbare incrementele back-up plugin met gratis cloud-opslag. Het wordt geleverd met een gratis Staging omgeving. Met een 100% succesvolle website herstelpercentage is Blogvault de meest betrouwbare backup plugin.

ActiveCampaign plugin

ActiveCampaign

Creëer gepersonaliseerde klantervaringen via verschillende kanalen met de ActiveCampaign-plugin voor WordPress. Met de WordPress-plug-in voor marketingautomatisering van ActiveCampaign kunt u eenvoudig: ActiveCampaign-formulieren rechtstreeks insluiten in elke post, pagina of zijbalk. Gebruik site tracking om bezoekers op uw website te volgen. Live chat in te schakelen voor accounts met behulp van Conversations, ons site messaging platform

Wordfence

Wordfence bevat een endpoint firewall en malware scanner die vanaf de basis zijn opgebouwd om WordPress te beschermen. De Threat Defense Feed voorziet Wordfence van de nieuwste firewall regels, malware handtekeningen en schadelijke IP-adressen die het nodig heeft om uw website veilig te houden. Afgerond met 2FA en een reeks extra functies, is Wordfence de meest uitgebreide WordPress beveiligingsoplossing die beschikbaar is.

Site Kit by Google

Site Kit is de officiële WordPress-plugin van Google voor inzichten over hoe mensen uw site vinden en gebruiken. Site Kit is de one-stop-oplossing voor het implementeren, beheren en verkrijgen van inzichten uit essentiële Google-tools om de site succesvol te maken op het web. Het biedt gezaghebbende, actuele inzichten van meerdere Google-producten rechtstreeks op het WordPress-dashboard voor eenvoudige toegang, allemaal gratis.

WPML

Met WPML kunnen auteurs inhoud in verschillende talen schrijven en inhoud vertalen. Het bevat ook geavanceerde functies voor vertaalbeheer en een interface voor professionele vertaling van content.

Pretty Links plugin

Pretty Links

Pretty Links helpt je met het verkleinen, verfraaien, bijhouden, beheren en delen van elke URL op of buiten je WordPress website. Maak links die eruit zien zoals jij dat wilt met je eigen domeinnaam! Dit maakt deze plugin perfect voor affiliate websites.