Skip to main content
Wordpress medewerker laten zien

Hoe wij jou kunnen helpen met jouw WordPress website

Voor ieder bedrijf is het tegenwoordig een professionele must-have om een website te hebben. Voor veel bedrijven is de website slechts een visitekaartje met een aantal belangrijke functionaliteiten. De primaire functies worden meestal als eerste geïmplementeerd in de website zoals een optie tot contact opnemen. Wanneer deze zijn geïmplementeerd binnen de website is dit helaas ook regelmatig het punt waar het ontwikkelingstempo van de website aanzienlijk afneemt. Dit betekent voor veel websites dat de originele moeite die in de website is gestopt vrijwel geen resultaat oplevert, dit is ontzettend zonde.

Met behulp van een professionele partij die in samenwerking kan kijken naar de verschillende online mogelijkheden voor jouw bedrijf kan jouw site de perfecte tool worden. Met behulp van een goede website is het mogelijk om nieuwe leads binnen te halen, merkbekendheid te creëren en producten online te verkopen. Hieronder leggen wij een aantal tips en methodes uit die ervoor zullen zorgen dat jouw website meer traffic en conversies gaat genereren.

Process UX Design laten zien

Een UX design dat past bij jouw bedrijf

Een fijne gebruikservaring op een website is een van de primaire focuspunten bij iedere website. Wanneer de gebruiker op jouw website landt start de gebruikerservaring direct. De gebruiker heeft een verwachtingspatroon bij soortgelijke websites, wanneer deze niet nageleefd wordt blijkt uit de praktijk dat de gebruiker vrijwel altijd de pagina direct sluit en op zoek gaat naar een alternatief. Het is voor professionele websites dan ook erg gebruikelijk om te experimenteren met de UX opbouw en funnel optimalisatie om een zo prettig mogelijke gebruikservaring te bieden. Door middel van onze ervaring en verschillende testmethodes kunnen wij je helpen met het verbeteren van de user experience op jouw website. Lees hier meer over UX design

Bij een goede user experience hoort een snelle site.

Gebruikers zijn tegenwoordig zeer ongeduldig. Een website die te lang doet over laden is dan ook een van de grootste redenen voor mensen om de pagina vroegtijdig af te sluiten. Maar wat kan hier nou eigenlijk allemaal aan gebeuren om dit te verbeteren? Wij kunnen jouw site optimaliseren op het gebied van image optimalisatie, caching implementeren en technische content strategie.

Inzicht maken bij het belang van een goede SEO score.

SEO optimalisatie van statische pagina’s, blogs en E-commerce pagina’s

SEO, ook wel: search engine optimalisation, is naar onze mening een van de beste manieren om meer traffic, merkbekendheid en conversies te genereren. Omdat SEO traffic organisch wordt gegenereerd zorgt een optimalisatie van dit onderdeel voor een lang tijdige groei. SEO is een tijdsintensief proces dat niet na 1 dag direct zijn vruchten afwerpt. Wanneer je binnen nu en 2 weken direct resultaat wil zien raden we dan ook af om je budget in SEO te investeren. Echter als je van plan bent om meerdere jaren te werken aan het opbouwen van een eigen merk raden wij deze methode sterk aan. Een bedrijf met een goede organische autoriteit heeft namelijk in de online wereld zeer veel waarde.

Online marketing beeld schetsen

Online marketing gericht op jouw bedrijf met de juiste strategie.

Online marketing bestaat uit meer dan een Google advertentie online zetten en af en toe even een blogartikel schrijven. Om de juiste bezoeker te bereiken is het belangrijk dat je een duidelijk beeld hebt van waar je klant naar opzoek is en van jou als bedrijf verwacht. Het is om deze reden belangrijk dat jouw SEO, SEA, social media marketing en conversie optimalisatie zo goed mogelijk zijn afgestemd op jouw primaire klant/bezoeker. Wij kunnen samen op zoek gaan naar de beste strategie voor jouw bedrijf om de ideale content te bieden voor jouw klant.

Hulp bij technisch website onderhoud

Iedere website heeft regelmatig updates nodig. Dit komt omdat de online wereld zoals wij die op dit moment kennen naar constante verbetering streeft op het gebied van snelheid, beveiliging, functionaliteiten en privacy. Content management systemen zoals WordPress en Shopify publiceren om deze redenen dan ook met regelmaat updates. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van extra functionaliteiten binnen plugins of custom code kan dit conflicten veroorzaken. Om deze reden is het erg fijn dat als er iets fout gaat en de website kritieke fouten erkend, er een professionele partij paraat staat deze fouten op te lossen. Wanneer deze updates namelijk voor een langere tijd niet worden uitgevoerd wordt de veiligheid van de website aanzienlijk verminderd omdat hackers manieren vinden om binnen te dringen in jouw website. Dit kan zeer onaangename situaties creëren, om deze reden raden wij het aan om dit soort taken uit te besteden in de vorm van een technisch onderhoud abonnement.

Interne processen automatiseren

Zelfstandig een website beheren kost veel tijd, vooral wanneer processen niet geautomatiseerd zijn. Denk hierbij aan automatische mail reacties of automatische facturen genereren. Door deze functionaliteiten te implementeren kan u veel tijd besparen. Dit zorgt ervoor dat u meer tijd kan investeren in de voor u belangrijke zaken, uw eigen bedrijf en specialiteiten.

API koppelingen maken

API staat voor  Application Programming Interface. Een API is een stukje software dat ervoor zorgt dat twee verschillende programma’s of systemen met elkaar kunnen communiceren. Denk hierbij aan het bijhouden van de verkoopcijfers van uw webshop in een online boekhoudprogramma. Dit soort koppelingen helpen bij het optimaliseren van de wordpress website. Dit zorgt ervoor dat u niet meer handmatig alles hoeft te verwerken wat ook nog eens foutieve acties bij het invullen kan voorkomen. Met dit in gedachte is het erg belangrijk dat u de juiste API’s vindt voor uw bedrijf. Hier kan samen naar gekeken worden om de juiste uitkomst voor uw bedrijf te vinden.